- This topic has 2 odpowiedzi, 3 odpowiedzi, and was last updated 7 years, 5 months temu by .
Oglądasz 3 wpisy - 1 z 3 (wszystkich: 3)
Oglądasz 3 wpisy - 1 z 3 (wszystkich: 3)
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Główna › Fora dyskusyjne PGUS › O działalności grupy › Pierwszy wpis – test oraz podziękowanie
Witajcie,
Oprócz tego że jest to test forum chciałem podziękować osobom zaangażowanym w uruchomienie PGUS – jest to ważna, dobra i miejmy nadzieję że długofalowa in inicjatywa.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Test forum przebiegł pomyślnie 🙂 Ja ze swojej strony chciałbym podziękować głównemu inicjatorowi akcji Dominikowi Tylczyńskiemu za możliwość wypowiadania się w grupie jako nie konsultant, lecz jako “laik” – to udowadnia, że dla Dominika wszyscy są równi i warci uwagi. Tobie Krzysztofie – dziękuje, że jako pierwszy poza administratorami wzbogaciłeś treść witryny o swojego pierwszego posta i komentarze :)))
To do dzieła – wzbogacajmy treść witryny wspólnie!!
Pozdrawiam
Dziękuję, Krzysztof, za ciepłe słowa.
To jak docelowo będzie wyglądać ta Grupa, jakiego nabierze kształtu, jak się rozwinie i czy w ogóle będzie żyć. Zależy tylko od nas. Marek i ja możemy jedynie inspirować, ułatwiać, moderować, bo ma to być przede wszystkim inicjatywa społeczna, społeczności SAP w Polsce.