Główna › Fora dyskusyjne PGUS › O forum dyskusyjnym grupy › Przedstaw swoje propozycje do forum PGUS
- This topic has 6 odpowiedzi, 5 odpowiedzi, and was last updated 1 years, 6 months temu by Dominik Tylczyński.
-
AutorWpisy
-
29 maja 2017 o 22:14 #1070Marek KamińskiModerator
A może są jakieś propozycje co do tego forum? Może ma ktoś jakieś uwagi? może dział dla osób chcących się wypromować w grupie? może dział z propozycjami tematów do artykułów na stronie? może dział z interesującymi linkami do wiedzy o SAP w internecie? a może po prostu nic nie zmieniać bo wszystko jest ok?
21 września 2017 o 15:12 #1878Lukasz SmiechUczestnikWitam wszystkich 🙂
proponuje założyć temat dotyczący Leonardo 🙂 czyli wszystkiego co jest i co będzie IoT 🙂23 września 2017 o 01:00 #1935Dominik TylczyńskiOpiekun forumTo jest bardzo dobry pomysł i ciekawy temat. Jakiś czas temu opublikowaliśmy tutaj artykuł o IoT autorstwa przedstawiciela firmy Robert Bosch.
Myślę, że przydałby się artykuł o kierunku rozwoju Leonardo.
Jeśli masz ciekawe materiały o Leonardo lub linki do webminarów – prześlij proszę. Na pewno je opublikujemy.
Możemy też uruchomić podstronę o Leonardo jeśli tylko będziesz ją aktywnie prowadzić albo powołać „special interest group” zajmującą się IoT.
Czy i jak ta propozycja się rozwinie zależy wyłącznie od nas samych – uczestników Grupy #PGUS
5 marca 2018 o 14:59 #3685Waldemar FalinskiUczestnikCzołem,
może teraz warto było by zalożyć wątek o ochronie danych osobowych czyli GDPR – napisałem takie oto spostrzeżenie na ten temat i może kogoś zainteresuje? Uważam, że w Polsce stan jest całkiem dobry więc tp co tu napisałem do Polski odnosi się ciuykę mniej.
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6376397874451873792
Pozdrawiam
WF
PS. wklejenie swojego zdjęcia tu to niezłe wyzwanie, po długich staraniach udało mi się nie do końca…
5 marca 2018 o 16:13 #3687Dominik TylczyńskiOpiekun forumWątek o GDPR/RODO to jest bardzo dobry pomysł. Możesz go śmiało założyć np. w dziale “O działalności grupy” lub “Inne dyskusje”. Chyba, że uważasz, że lepiej byłoby utworzyć nowy dział dla podobnych wątków.
Pozdrawiam
Dominik
PS. Oj tam wyzwanie. Po tylu latach z SAP pewnie masz wprawę z intuicyjnym interfejsem użytkownika ;))
11 kwietnia 2023 o 15:31 #7208Dawid KozakUczestnikCześć Wszystkim,
może warto założyć wątek dotyczący SAP Sales and Service Cloud (C4C) oraz SAP Influence, w tej chwili aby sap rozpatrzył request z influence potrzebujemy aż 35 głosów dzięki tej grupie moglibysmy wspólnym siłami głosować na swoje potrzeby rozwoju produktów SAP.
Pozdrawiam 🙂
11 kwietnia 2023 o 16:00 #7220Dominik TylczyńskiOpiekun forumTo jest bardzo dobry pomysł – założyłem odpowiedni dział SAP Customer Influence
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.